Våre partnere

Vil du også legge til moderne fakturahåndtering i tilbudet ditt? Sammen med oss kan du skape verdi for deg og dine kunder.

Palette er en ideel skyløsning som gir våre kunder en sikker og fleksibel tilgang til fakturaer når de trenger det – noe som sparer tid og penger.

Lars Lejdborg, Head of Outsourcing Services, Grant Thornton Sweden

Palette partnere

Våre tilbud til partnere

Som partner til Palette kan dine kunder få tilgang til en raskt voksende og svært fremgangsrik plattform for elektronisk fakturabehandling. I samme løsning kan til og med hele flyten fra innkjøp til betaling automatiseres. Palettes programvare er utviklet for å enkelt kunne integreres med ulike forretningssystemer på markedet. Plattformen er skalerbar og utvikles i takt med deg og dine kunders behov.

Funksjon for lokal og global bruk

I Palette finnes funksjoner for å håndtere flere selskaper, flere valutaer, differensiert momshåndtering og lokale skatteregler. Systemets brukergrensesnitt finnes på ti språk, blant dem alle nordiske språk. Vi tilbyr opplæring og løpende informasjon om oppdateringer og nyheter til dine medarbeidere som skal selge eller implementere Palette.

Over 25-års erfaring

Palette har mer enn 25-års erfaring i elektronisk fakturahåndtering og vårt system utvikles med brukerne i fokus. I dag har vi mer enn 200 000 brukere i over 25 land over hele verden som alle har fått en mer effektiv håndtering av sine leverandørfakturaer, takket være vårt brukervennlige system.

 

Partnere

Vi har et stort globalt nettverk av partnere over hele verden. Her er noen av dem.
Ferdeler for kunder hos Palette

Som partner til Palette får du:

  • Elektronisk fakturahåndtering i verdensklasse
  • En vellykket Purchase-to-Pay plattform
  • Enkel integrasjon til ditt/dine forettningssystemer
  • Funksjoner for global bruk
  • Opplæring til deg og teamet ditt