Opplæring hos Palette

Er du ny i jobben eller trenger å forbedre dine kunnskaper om Palette? Våre løsninger utvikles med brukerne i fokus og vi gir deg muligheten til å selv konfigurere systemet.

Quote from Palette customer
Det er alltid gøy å høre kursdeltakerne utveksle erfaringer og få inspirasjon fra hverandre. Jeg har sett mange ideer klekkes ut i pausene på kurset.

Tola Wallin, Teamleader Produkt Support hos Palette Software

Opplæring for kunder

Opplæring for kunder

I løpet av våren 2020 har vi endret våre prosesser, fra å tidligere tilby fysisk en-dags opplæring til å gå helt over til en digital utdanningsbank. Som kunde hos Palette og i rollen som ny systemadministrator, er det viktig å ha det grunnleggende kunnskapsnivået som er nødvendig for å administrere systemet.

Som en mer erfaren administrator møter du noen ganger situasjoner der du føler at du trenger en oppdatering i hvordan visse elementer håndteres, eller bare trenger å fordype deg i et område. Målet vårt er at det skal være enkelt å videreutdanne seg i systemene våre og på egen hånd skaffe seg den kunnskapen som trengs.

Treningsvideoene våre er tilgjengelige for systemadministratorer i vår supportportal Freshdesk helt gratis. Vi jobber kontinuerlig med å legge til nye videoer for å utvide denne nye digitale kunnskapsbanken.

Er du en ny systemadministrator og har ikke innlogging til Freshdesk? Ta kontakt med en kollega som har innlogging, og kan hjelpe deg med å registrere en sak og bestille en tilleggsinnlogging.

Til Freshdesk
PaletteAcademy for våre partnere

PaletteAcademy for våre partnere

PaletteAcademy er en opplæring som retter seg mot deg som er eller skal bli partner til Palette.

Opplæringen er del opp i flere delkurs med ulik innretning. Det finnes et grunnkurs som fokuserer på å komme i gang med Palettes fakturahåndteringssystem og et videreføringskurs som behandler hele purchase-to-pay-prosessen. Dessuten finnes det kursavsnitt som fokuserer på salg, prosjektledelse eller teknologi.

Kursene holdes av våre egne produkteksperter, oftest personer som har arbeidet med Palette i mange år, enten i salgsroller eller som prosjektledere/applikasjonskonsulenter.

PaletteAcademy gjennomføres på vårt hovedkontor i sentrale Stockholm. Lengden på de ulike delkursene varierer fra 1 til 3 dager. Mer informasjon om aktuelle kursdatoer finnes på vår partnerportal i Freshdesk (brukernavn og passord kreves).

Vil du bli partner til Palette?

Vil du bli partner til Palette? Les mer om hva det innebærer og hva vi kan tilby på vår partnerside

Til vår partnerside

Hvorfor benytte Palette?

Bedre tilgjengelighet

Våre løsninger gjøres enkelt tilgjengelig for den ansatte på og utenfor kontoret. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen.

Mer effektive prosesser

Et moderne og effektivt system for fakturabehandling reduserer kostnadene og frigjør tid i virksomheten.

Mer kontroll

Til enhver tid kontroll over alle fakturaer uansett status gir bedre oversikt, raskere prosess og smidigere månedsavslutninger.