Opplæring hos Palette

Er du ny i jobben eller trenger å forbedre dine kunnskaper om Palette? Våre løsninger utvikles med brukerne i fokus og vi gir deg muligheten til å selv konfigurere systemet.

Quote from Palette customer
Det er alltid gøy å høre kursdeltakerne utveksle erfaringer og få inspirasjon fra hverandre. Jeg har sett mange ideer klekkes ut i pausene på kurset.

Tola Wallin, Teamleader Produkt Support hos Palette Software

Opplæring for kunder

Vi tilbyr opplæring i vår fakturahåndteringsløsing PalettInvoice som passer for deg som er ny bruker eller trenger å forbedre dine kunnskaper i systemet.

Fakturahantering – grunnkurs

Grunnkurset henvender seg til deg som er ny bruker eller som skal bli systemadministrator i Palette. Du får en grunnleggende gjennomgang i systemet og muligheten til å gjøre praktiske oppgaver. Opplæringen omfatter en hel dag og gjennomføres på Palettes hovedkontor i sentrale Stockholm. Mer info og påmelding

Fakturahantering – avansert kurs

En opplæringsdag for deg som er systemadministrator og som har grunnkunnsaper i fakturahåndteringsmodulen. Du for en inngående gjennomgang av systemets funksjoner, f.eks styreparametre, håndtering avroller/brukere, tilgangsgrupper og registerhåndtering. Mer info og påmeldning

PaletteMaster – Administrasjon

Gjennomgang av PaletteMaster. Du får lære hvordan du administrerer jobb, feilsøker i logger og kontrollerer køer. Vi anbefaler at man tar opplæringen hvis man nylig har fått eller vil få en innlogging til PaletteMaster. Nettbasert opplæring på ca to timer. Mer info og påmeldning

PaletteAcademy for våre partnere

PaletteAcademy for våre partnere

PaletteAcademy er en opplæring som retter seg mot deg som er eller skal bli partner til Palette.

Opplæringen er del opp i flere delkurs med ulik innretning. Det finnes et grunnkurs som fokuserer på å komme i gang med Palettes fakturahåndteringssystem og et videreføringskurs som behandler hele purchase-to-pay-prosessen. Dessuten finnes det kursavsnitt som fokuserer på salg, prosjektledelse eller teknologi.

Kursene holdes av våre egne produkteksperter, oftest personer som har arbeidet med Palette i mange år, enten i salgsroller eller som prosjektledere/applikasjonskonsulenter.

PaletteAcademy gjennomføres på vårt hovedkontor i sentrale Stockholm. Lengden på de ulike delkursene varierer fra 1 til 3 dager. Mer informasjon om aktuelle kursdatoer finnes på vår partnerportal i Freshdesk (brukernavn og passord kreves).

Vil du bli partner til Palette?

Vil du bli partner til Palette? Les mer om hva det innebærer og hva vi kan tilby på vår partnerside

 

Til vår partnerside

Hvorfor benytte Palette?

Bedre tilgjengelighet

Våre løsninger gjøres enkelt tilgjengelig for den ansatte på og utenfor kontoret. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen.

Mer effektive prosesser

Et moderne og effektivt system for fakturabehandling reduserer kostnadene og frigjør tid i virksomheten.

Mer kontroll

Til enhver tid kontroll over alle fakturaer uansett status gir bedre oversikt, raskere prosess og smidigere månedsavslutninger.