Vil du bli en av oss?

Vi har alltid bruk for kompetente og dyktige mennesker. Vi søker medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring og perspektiv.

Quote from Palette customer
Working as a system developer at Palette I have a lot of variation in my daily tasks. I am part of exciting customer projects and I get the opportunity to meet many nice people.

Joni Backsten, Team leader System Development

Jobbe hos Palette Software

Vil du bli en av oss?

I dag er Palette Software markedsledende på elektronisk behandling av fakturaer, med vårt egenutviklede produkt Palette. Vi er stolte over vårt motiverte og kompetente ansatte som er avgjørende for Palettes fremgang og utvidelse!

Siden begynnelsen i 1993 har Palette vokst i flere land og er i dag et multikulturelt selskap og vi er overbevist om at ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiv fører til et bedre arbeidsklima for våre ansatte og bedre service for våre kunder. Palette stiller høye krav til de vi rekrutterer og den som blir ansatt kan stille høye krav til oss som arbeidsgiver. For oss er det høyt prioritert å kunne tilby bra utviklingsmuligheter i selskapet og et stimulerende arbeidsklima der du trives og kan utvikle deg.

Åpen søknad

Finner du ikke drømmestillingen din i listen under? Send oss likevel en søknad. Vi har alltid bruk for kompetente og dyktige mennesker. Fortell hva nettopp Du kan bidra med hos Palette så sørger vi for at du inkluderes i vårt «Palett nettverk»! Hvem vet, kanskje nettopp du er vår nye kollega? Åpen søknad sendes til: jobb@palettesoftware.com

Ta en tur innom LinkedIn der du kan finne mer informasjon om Palette og om oss som arbeider der.

Om virksomheten