Kostnadsanalyse med tydelig overblikk

Få et enhetlig bilde av status, prosess og verdifulle nøkkeltall. Identifisere flaskehalser i organisasjonen og se muligheter til ukjent kostnadseffektivitet.

Quote from Palette customer
Når vi implementerer Palettes løsning innførte vi samtidig en felles måte å arbeide på i alle land der vi er aktive. Takket være realtidsrapporter som vi har i Palette, kan du enkelt måle og sammenligne resultater fra andre land.

Juho Häkkinen, Finance System Controller, Lindström Group

Kostnadsanalyse med Palette

Innkjøps – og kostnadsanalyse med intuitivt grensesnitt

I fakturabehandlingssystemer samles mye informasjon om kostnader, leverandører og så klart antall fakturer som blir behandlet. Med analyseverktøyet presenteres informasjon i et tilgjengelig format, der du enkelt klikker deg frem til ønsket rapport, som alltid er oppdatert i realtid. På få minutter får du informasjon om gjennomsnittlig kostnad for en bestemt produktkategori, innkjøpsvolum per leverandør eller hvor stor del av fakturaene som betales innen forfall.

Lage prognoser for ukjent kostnadseffektivitet

Mange bedrifter lager periodiske oversiktsbilder over utgiftene sine en gang i året. Informasjon og forutsetninger forandres kontinuerlig og må være oppdatert hele tiden. Med vårt analyseverktøy kan dere lage prognoser over fremtidige utgifter. Dere bestemmer parameterne og kan justere dem for å vise prognoser og effekten av disse. Informasjonen vises oversiktlig i tabeller og diagram, som forenkler når dere trenger å effektivisere og gjøre kostnadsbesparelser.

KPIs

Noen hovedfunksjoner:

  • Fult overblikk over kostnader og leverandører
  • Ferdige grafer med intuitivt grensesnitt
  • Mulighet for raskt å fange opp negative trender
  • Integrert med fakturahåndteringsløsningen
  • Betalingsstatistikk
Komplettera med:

Kontrakt

Forenkle bedriftens behandling av kontrakter og avtaler. Få automatiske påminnelser i forkant av kontraktens utløp og match repeterende fakturaer mot kontrakter.

Bestilling

Effektivisere innkjøpsprosessen gjennom å handle riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Få kontroll over de indirekte kostnadene allerede i dag.

Efaktura

Automatisere fakturabehandlingen din med efaktura eller skanning/tolking av papirfakturaer. Med Pagero når du 2,5 millioner selskaper.

Ordrematching

Med automatisk matching tar vi behandlingen av dine leverandørfakturaer til neste nivå. Les om hvordan Palette kan forenkle din fakturabehandling.

Attest og avvikshåndtering

Automatisere inngående fakturaer og spar masse tid. Systemet finner korrekt fakturaer, attestering kan gjøres på mobiltelefon og kun avvikene må behandles manuelt.

Analyse og rapportering

Ved hjelp av all informasjon som er i løsningen til Palettes fakturabehandling kan du ta frem realtidsrapporter over kostnader, leverandører og betalinger.

Hvorfor benytte Palette?

Bedre tilgjengelighet

Våre løsninger gjøres enkelt tilgjengelig for den ansatte på og utenfor kontoret. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen.

Mer effektive prosesser

Et moderne og effektivt system for fakturabehandling reduserer kostnadene og frigjør tid i virksomheten.

Mer kontroll

Til enhver tid kontroll over alle fakturaer uansett status gir bedre oversikt, raskere prosess og smidigere månedsavslutninger.

Bedre analyse med Palette

Palettes Dashboard gir full oversikt

I løsningen fakturabehandling finner du instrumentpanelet som gir deg overblikk over alle prosesser i realtid. Samlet sett viser den hvor mange fakturaer, innkjøpsordre, rekvisisjoner osv. som behandles i systemet og hvilken status de har nettopp nå. Det er enkelt å hente frem nøkkeltall, f.eks. gjennomsnittlig behandlingstid av rolle, andel efakturaer eller hvilke beløp som ligger til betaling i et bestemt tidsintervall. Dermed får du enkelt innsikt om eventuelle flaskehalser, mulige kostnadsbesparelser og likviditetseffekt.

Avansert kostnadsanalyse med Spend Management

Med verktøyet vårt for innkjøpsanalyse blir det enklere å arbeide aktivt med kostnadseffektivisering. I Spend Management verktøyet samles all informasjon fra innkjøpsordre og fakturaer. Ved kun et par tastetrykk er det mulig å få frem informasjon og kostnad per leverandør, kostnad per produktkategori og om kjøpet har skjedd i samsvar med avtalen.

Det er også mulig å lage prognoser over fremtidige utgifter ved å endre enkelte parametere og se hvilken effekt endringen får. Informasjonen vises oversiktlig i tabeller og diagram. Dette gjør det lettere å identifisere mulige kostnadsbesparelser.