Avtalehåndtering på en enklere måte

Gjør kontrakt og avtalehåndtering enklere og mer morsom. Automatisk matching av repeterende fakturaer og få påminnelser når kontrakt skal sier opp eller fornyes.

Quote from Palette customer
Kontraktløsningen hjelper oss med kontroll over repeterende fakturaer, ved å ha automatisk matching mot kontrakter. Palettes løsninger gjør det mulig å behandle disse fakturaene fra en og samme kilde, som har effektivisert vår arbeidsflyt, samtidig som vi kontinuerlig arbeider med å forbedre prosessen.

Rene Faurskov, Finance Manager på SPORTMASTER i Danmark

Avtalehåndtering med Palette

Avtalehåndtering med full kontroll

Løsningen vår fungerer som en elektronisk avtaledatabase som konstant er tilgjengelig og søkbar. Med en fleksibel struktur kan du selv bestemme hvem som skal se hva og hvordan du behandler påminnelser av kritiske datoer i avtalen. Med avtalen lett tilgjengelig i organisasjonen blir avtalelojalitet og effektiviteten større.

Automatisere alle dine repeterende fakturaer

I snitt utgjør repeterende fakturaer 15-25% av virksomhetens totale faktura volum. Med løsningen til Palette for kontrakts og avtalebehandling, behøver du ikke å bruke tid på å attestere samme faktura måned etter måned. Systemet finner matchende repeterende fakturaer, kontrollerer og behandler disse relatert til en bestemt kontrakt. Du kan også selv generere disse repeterende fakturaene gjennom såkalt «self billing».

Automatisere alle dine repeterende fakturaer med Palette avtalehåndtering

Fem hovedfunksjoner:

  • Elektronisk behandling og arkivering av kontrakter
  • Match av repeterende fakturaer
  • Påminnelse når en avtale må fornyes eller sies opp
  • Gjør det mulig med «self billing»
  • Gjør avtaler synlige for hele organisasjonen
Komplettera med:

Kontrakt

Forenkle bedriftens behandling av kontrakter og avtaler. Få automatiske påminnelser i forkant av kontraktens utløp og match repeterende fakturaer mot kontrakter.

Bestilling

Effektivisere innkjøpsprosessen gjennom å handle riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Få kontroll over de indirekte kostnadene allerede i dag.

Efaktura

Automatisere fakturabehandlingen din med efaktura eller skanning/tolking av papirfakturaer. Med Pagero når du 2,5 millioner selskaper.

Ordrematching

Med automatisk matching tar vi behandlingen av dine leverandørfakturaer til neste nivå. Les om hvordan Palette kan forenkle din fakturabehandling.

Attest og avvikshåndtering

Automatisere inngående fakturaer og spar masse tid. Systemet finner korrekt fakturaer, attestering kan gjøres på mobiltelefon og kun avvikene må behandles manuelt.

Analyse og rapportering

Ved hjelp av all informasjon som er i løsningen til Palettes fakturabehandling kan du ta frem realtidsrapporter over kostnader, leverandører og betalinger.

Hvorfor benytte Palette?

Bedre tilgjengelighet

Våre løsninger gjøres enkelt tilgjengelig for den ansatte på og utenfor kontoret. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen.

Mer effektive prosesser

Et moderne og effektivt system for fakturabehandling reduserer kostnadene og frigjør tid i virksomheten.

Mer kontroll

Til enhver tid kontroll over alle fakturaer uansett status gir bedre oversikt, raskere prosess og smidigere månedsavslutninger.

Kontrakts og avtalehåndtering med Palette

Enkelt å komme i gang

Kontrakt lagres i vår elektroniske database som har en fleksibel struktur med rettighetsstyring. Bruker du fakturabehandlingsløsningen til Palette er leverandører og brukere allerede opprettet på lik linje som attesteringsregler, roller, konteringsforslag og annen struktur. Kontrakten suppleres med informasjon om f.eks. avtaletype, kritiske datoer som f.eks tidspunkt for oppstart og avtalens varighet.

Kontrakt blir tilgjengelige

Med vår kontrakt og avtalebehandling blir det enkelt å gjøre leverandøravtaler og kontrakter søkbare og synlige for autoriserte personer, f.eks. for ansatte i innkjøpsavdelingen. På den måten blir det enklere å ha kontroll på bestillinger mot gunstig kontraktbasert innkjøp.

Les om å automatisere innkjøp