Integrasjon mot over 50 forretningssystemer

Palettes faktureringsløsning er produsert for å enkelt kunne integreres med ditt eksisterende økonomisystem.

Quote from Palette customer
Vi har fått til en integrasjon som er helt fenomenal, der det i dag er umulig å betale til feil leverandør eller feil beløp. Det ble mye, mye bedre enn det vi kunne forestille oss.

Jan Skarner, Head of Business Navigation hos Clas Ohlson

enkelte integrasjoner

Smidig integrasjon til økonomisystemet

Palette integreres enkelt med ulike forretnings-, økonomi- eller innkjøpssystemer og er et smidig supplement til eksisterende IT-systemer som allerede finnes i organisasjonen.

Sånn fungerer en integrasjon til Palette

Palettes fakturaløsning er helt integrert mot ditt eksisterende økonomi- eller forretningssystem. Det innebærer at alt du gjør i Palette automatisk overføres til økonomisystemet uten manuell behandling.

Palette håndterer også automatisk innstillinger fra økonomisystemet for de registre som er nødvendig for å kunne bokføre en faktura, som for eksempel leverandørregister, kontoregister og valuta. Når fakturaen er bokført og klar i Palette går den direkte over i økonomisystemet for betaling.

Raskt i gang med standardisert integrasjon

Palette har allerede standardiserte intregreringsløsninger til et 50-tall av verdens ledende økonomisystemer, noe som gjør det enklere for deg som skal begynne å bruke vårt system. Integrasjonsprosjekter kan ta flere måneder, men en integrasjon til Palette bruker å være klart på noen dager.

Integrasjon

Palette passer inn i et hvert eksisterende økonomisystem
Unit4
Axapta
Navision
Dynamics 365 logo
Fortnox
Netsuite
Hogia
xledger
Visma control logo
Visma eekonomi logo
Visma Net logo
Visma Admin
Visma eAccounting
Visma Business
Garp logo
Jeeves
Sage 200
Mamut
Biljant
Maconomy
e-conomic logo
iScala
SAP Business One
SAP
Treveisintegrasjon for full P2P

Treveisintegrasjon for full P2P

Om du velger å automatisere hele prosessen fra innkjøp til betalning, kan det også være interessant å integrere Palette mot eksisterende innkjøpssystemer. Da blir det mulig å matche fakturaene automatisk. Om fakturaen matcher med bestillingen, føres den automatisk over til forretningssystemet for betaling – uten ytterligere manuell behandling. Data kontrolleres og overføres mellom tre ulike systemer – helt automatisk!

Palette kan integreres mot ett eller flere eksterne innkjøpssystemer og parallelt kan du bruke Palettes innkjøpsmodul til de indirekte innkjøpene. På denne måten kan alle innkjøpene i firmaet samsvares automatisk, noe som selvsagt gir en enorm effektivitetsgevinst for hele organisasjonen. Les mer om innkjøp i Palette

Fordeler med spesialisert løsning for fakturahåndtering

Å bruke forretningssystemet for å håndtere firmaets indirekte innkjøp og tilhørende fakturahåndtering, resulterer ofte i en tungvint prosess. Få økonomi- og forretningssystemer er bygget for den prosessen og kompromissene kan bli store.

Mange bedrifter opplever at de får best effekt av et separat system som er bygget og tilpasset for å effektivisere håndtering av leverandørfakturaer – kombinert med en smidig integrasjon til eksisterende forretningssystem. Les mer i vårt blogginnlegg Easy integration for Purchase to Pay

Mer om Purchase-to-Pay