Automatiser dine inngående faktura

Det er raskt og enkelt å komme i gang med vår skytjeneste for automatisert behandling av inngående fakturaer.

Quote from Palette customer
Fakturaflöden i Palette visar tydligt var fakturor kommer ifrån och vart de är på väg, vilket är otroligt fördelaktigt i samband med ett bokslut.

Eva Petré Rege, Reskontrachef på Coor Service Managment

Automatiser dine leverandørfakturaer

Behandle dine fakturaer i skyen

I dag velger de fleste av våre kunder skytjeneste foran tradisjonell lokal installasjon. Fordelene med dagens moderne skytjeneste er mange. Som kunde slipper en å investere i maskinvare eller programvare. Istedenfor får du en smidig abonnementstjeneste med fast månedspris som tilpasses ditt transaksjonsvolum. Når bedriften vokser er det enkelt å skalere opp eksisterende løsning.

Komme raskt i gang, enkelt å bruke

Med skytjenester blir implementeringen og behovet for egne IT ressurser minimal. Vi går sammen gjennom hvordan systemet skal settes opp. Vi hjelper til og gir råd og anbefalinger i henhold til best practise. Etter 25 år i bransjen vet vi hva som fungerer og hva som gir den beste effektiviseringsgevinsten hos våre kunder.

Når systemet er oppsatt er det enkelt for selskapets brukere å logge inn og attestere fakturaer. Med vårt moderne og brukervennlige grensesnitt trengs det som regel ingen opplæring.

Kontering av leverantörsfakturor på surfplatta

Topp 5 gevinster med systemet: (i henhold til våre kunder)

  • Frigjøring av tid
  • Økt kontroll gjennom hele prosessen
  • Fakturaer forsvinner ikke
  • Redusering av manuelt arbeid
  • Brukervennlig system for alle i selskapet
Komplettera med:

Kontrakt

Forenkle bedriftens behandling av kontrakter og avtaler. Få automatiske påminnelser i forkant av kontraktens utløp og match repeterende fakturaer mot kontrakter.

Bestilling

Effektivisere innkjøpsprosessen gjennom å handle riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Få kontroll over de indirekte kostnadene allerede i dag.

Efaktura

Automatisere fakturabehandlingen din med efaktura eller skanning/tolking av papirfakturaer. Med Pagero når du 2,5 millioner selskaper.

Ordrematching

Med automatisk matching tar vi behandlingen av dine leverandørfakturaer til neste nivå. Les om hvordan Palette kan forenkle din fakturabehandling.

Attest og avvikshåndtering

Automatisere inngående fakturaer og spar masse tid. Systemet finner korrekt fakturaer, attestering kan gjøres på mobiltelefon og kun avvikene må behandles manuelt.

Analyse og rapportering

Ved hjelp av all informasjon som er i løsningen til Palettes fakturabehandling kan du ta frem realtidsrapporter over kostnader, leverandører og betalinger.

Hvorfor benytte Palette?

Bedre tilgjengelighet

Våre løsninger gjøres enkelt tilgjengelig for den ansatte på og utenfor kontoret. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen.

Mer effektive prosesser

Et moderne og effektivt system for fakturabehandling reduserer kostnadene og frigjør tid i virksomheten.

Mer kontroll

Til enhver tid kontroll over alle fakturaer uansett status gir bedre oversikt, raskere prosess og smidigere månedsavslutninger.

Rimelig og enkel med skytjenester

Bedre ytelse med skytjenester

Vi som leverandør kan garantere deg bedre ytelse når du velger vår standardiserte skytjeneste. Da har vi full kontroll på programvaren, lagringsplattformen og hvordan disse samhandler. Det er også trygt å vite at drift, vedlikehold og oppgradering inngår i prisen og alltid utføres av våre spesialister.

Skylagring er sikkert og kostnadseffektivt

Leverandører av skytjenester har som regel større ressurser til å investere i datasikkerhet, back-up-behandling og systemvedlikehold, sammenlignet med hva mindre og middels store bedrifter har råd til om de velger å lagre data lokalt på egne servere.

Les vores blogg:

Smarta organisationer väljer SaaS-lösningar