Fakturabehandling med Palette

Framtidens fakturabehandling er her! Automatisere inngående fakturaene med Palette, så får du bedre kontroll, raskere prosess og mindre manuell behandling.

Veien til en mer effektiv hverdag

Senk kostnadene

Et moderne og et skybasert system for fakturabehandling senker kostnadene og gir mer tid til andre ting i organisasjonen deres.

Raskere arbeidsflyt

Palette effektiviserer hele arbeidsflyten fra fakturaen kommer inn til den er kontert, attestert og registrert i økonomisystemet.

Attestere elektroniske fakturaer

Systemet vårt gir deg enkel adgang i og utenfor kontoret. Attestere fakturaene dine på pc, nettbrettet eller på telefonen.

Slik virker elektronisk fakturabehandling

Slik fungerer moderne fakturabehandling

 1. 1

  Innlesning av fakturainformasjon

  Informasjonen på fakturaen tolkes og leses inn automatisk uavhengig om det er papirfaktura eller efaktura.

 2. 2

  Attestering og kontering

  Attestere fakturaer som er kontert på forhånd på valgfri enhet i henhold til angitt attesteringsflyt. Fakturaer som matcher med innkjøpsordre går automatisk videre til betaling.

 3. 3

  Integrasjon til økonomisystemet

  Faktura og leverandør kontrolleres mot register i økonomisystemet og går automatisk til betaling etter sluttattestering.

Elektronisk fakturabehandling - guide
Quote from Palette customer
Med Palette skal det være mulig å doble fakturaene uten å trenge flere ansatte.

Finn Rune Kristiansen, CFO på 4Service i Norge

Fakturabehandling med Palette

Automatisert fakturabehandling har mange fordeler

Når man innfører elektronisk fakturabehandling, øker samtidig kontrollen på hele prosessen. Faren for at fakturaer forsvinner minimeres. Og hele prosessen fra mottak, via kontering og attestering, til betaling går betydelig raskere. Forsinket betaling og purregebyr blir noe fra fortiden. Alle fakturaer kan enkelt søkes opp og du kan alltid se nøyaktig hvor de befinner seg og hvilken status de har.

Brukervennlig system

Det er raskt å komme i gang med våre løsninger for fakturabehandling. Brukergrensesnittet er intuitivt og det er enkelt å forstå hvordan man skal kontere og godkjenne en faktura. Dette er særdeles viktig ettersom mange ulike funksjoner og roller innen bedriften kommer til å bruke systemet. I Palette kan du logge inn der du befinner deg – fra pc, nettbrett eller mobiltelefon. Å kunne kontrollere og attestere fakturaer direkte på mobilen er selvsagt en fordel mange verdsetter.

Se flere fordeler

Integrasjon

Palette passer inn i et hvert eksisterende økonomisystem
Unit4
Axapta
Navision
Dynamics 365 logo
Fortnox
Netsuite
Hogia
xledger
Visma control logo
Visma eekonomi logo
Visma Net logo
Visma Admin
Visma eAccounting
Visma Business
Garp logo
Jeeves
Sage 200
Mamut
Biljant
Maconomy
e-conomic logo
iScala
SAP Business One
SAP
Komplettera med:

Kontrakt

Forenkle bedriftens behandling av kontrakter og avtaler. Få automatiske påminnelser i forkant av kontraktens utløp og match repeterende fakturaer mot kontrakter.

Bestilling

Effektivisere innkjøpsprosessen gjennom å handle riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Få kontroll over de indirekte kostnadene allerede i dag.

Efaktura

Automatisere fakturabehandlingen din med efaktura eller skanning/tolking av papirfakturaer. Med Pagero når du 2,5 millioner selskaper.

Ordrematching

Med automatisk matching tar vi behandlingen av dine leverandørfakturaer til neste nivå. Les om hvordan Palette kan forenkle din fakturabehandling.

Attest og avvikshåndtering

Automatisere inngående fakturaer og spar masse tid. Systemet finner korrekt fakturaer, attestering kan gjøres på mobiltelefon og kun avvikene må behandles manuelt.

Analyse og rapportering

Ved hjelp av all informasjon som er i løsningen til Palettes fakturabehandling kan du ta frem realtidsrapporter over kostnader, leverandører og betalinger.