Automatiser prosessene med våre løsninger

Vi hjelper bedrifter med å automatisere de finansielle prosessene fra innkjøp til betaling. Automatiser din fakturabehandling og utvid senere med innkjøpssystem og ordrematching.

Hvorfor benytte Palette?

Bedre tilgjengelighet

Våre løsninger gjøres enkelt tilgjengelig for den ansatte på og utenfor kontoret. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen.

Mer effektive prosesser

Et moderne og effektivt system for fakturabehandling reduserer kostnadene og frigjør tid i virksomheten.

Mer kontroll

Til enhver tid kontroll over alle fakturaer uansett status gir bedre oversikt, raskere prosess og smidigere månedsavslutninger.

quote
Med Palette skal det være mulig å doble leverandørfakturaene uten og måtte ansette flere ressurser.

Finn Rune Kristiansen, CFO på 4Service Gruppen AS

innkjøpssystem og fakturabehandling

Elektronisk fakturabehandling

Vår fakturabehandlingsløsning er moderne og godt forberedt for framtidens behov. Fakturaene attesteres enkelt på PC, nettbrett eller på mobiltelefonen. Hvorfor attestere i det hele tatt? Lag regler for automatisk kontering og attestering av repeterende fakturaer. Dette frigjører tid til verdiskapende aktiviteter.

  • Reduser kostnadene med opp til 80 %
  • Frigjør tid med automatisering
  • Tilgang overalt

Bedre kontroll og raskere arbeidsflyt

Med digital fakturabehandling samles alle innkomne fakturaer på et sted. Arbeidsflyten automatiseres så mye som mulig, uansett hvilket format fakturaen kommer på; efaktura, papirfaktura eller PDF på mail. Det er enkelt å søke opp en faktura, se hvem som har fakturaen til behandling og hvilken status den har.

 

Fakturabehandling
quote
Systemet lærer opp seg selv og vi slipper å finne opp hjulet på nytt hver dag. Dette fører til at vi frigjør tid til andre verdiskapende aktiviteter.

Eva Petré Rege, Reskontrachef på Coor Service Management

innkjøpssystem og ordrematching

Innkjøpssystem og matching

Om bedriften behandler tusenvis av fakturaer hver måned kan det være en god idé å ta automatiseringen til neste nivå. Med vår helhetsløsning fra innkjøp til betaling automatiseres hele prosessen med innkjøp, avtalebehandling, ordre matching og utlegg.

  • Frigjør ressurser hos økonomi og innkjøp
  • Reduserte innkjøpskostnader
  • Oppnå virkning på sluttlinjen

Attestere bestillingen, ikke fakturaen

Med løsningen vår er det enkelt for de ansatte å bestille riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Det nettbaserte grensesnittet kan sammenlignes med en moderne nettbutikk. Attestere innkjøpsbestillingen, deretter matcher fakturaen automatisk mot ordren og den kan gå direkte til betaling. Du får kontroll over kostnadene før selskapet påtar seg en forpliktelse og en eliminerer dobbeltarbeid.

Fra innkjøp til betaling
Komplettera med:

Kontrakt

Forenkle bedriftens behandling av kontrakter og avtaler. Få automatiske påminnelser i forkant av kontraktens utløp og match repeterende fakturaer mot kontrakter.

Bestilling

Effektivisere innkjøpsprosessen gjennom å handle riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Få kontroll over de indirekte kostnadene allerede i dag.

Efaktura

Automatisere fakturabehandlingen din med efaktura eller skanning/tolking av papirfakturaer. Med Pagero når du 2,5 millioner selskaper.

Ordrematching

Med automatisk matching tar vi behandlingen av dine leverandørfakturaer til neste nivå. Les om hvordan Palette kan forenkle din fakturabehandling.

Attest og avvikshåndtering

Automatisere inngående fakturaer og spar masse tid. Systemet finner korrekt fakturaer, attestering kan gjøres på mobiltelefon og kun avvikene må behandles manuelt.

Analyse og rapportering

Ved hjelp av all informasjon som er i løsningen til Palettes fakturabehandling kan du ta frem realtidsrapporter over kostnader, leverandører og betalinger.

Kunder

Blant våre kunder finnes store og små virksomheter i alle bransjer. Her er noen av disse:
Filippa K logo
Palettekund 4Service
Palette customer Lindström Group
Coor Service Management logo
Clas Ohlson logo
Handelsbanken logo white background
Resia logo
Markslöjd logo
JCDecaux logo