Palette Support

Palette support når du enklest gjennom online-portalen Palette Helpdesk. Du trenger et brukernavn og et passord for å logge inn.

Lokal support og ekspertise

Helhetsansvar fra start

Våre erfarne prosjektledere og applikasjonskonsulenter støtter deg under innføringen av Palette, og gir deretter ansvaret videre til vår supportavdeling. Les mer om implementering Läs mer om implementation

Support for effektivisering av prosesser

Vi er en global aktør som tilbyr lokal support på flere språk. I vår online-portal kan du registrere henvendelser hele døgnet. Kontakt support Kontakta supporten

Customer Service Manager

Med vår CSM-tjeneste får du en dedikert service manager som er systemspesialist og kan hjelpe deg å tilpasse prosessene til akkurat deres virksomhet. Les mer om CSM Läs mer om CSM

Palette Helpdesk

Maksimer investeringen med vår support

Vi vil at våre kunder skal få så mye som mulig ut av sin programvareinvestering. Derfor har vi kunnskapsrike og engasjerte supportmedarbeidere som hjelper deg å bruke løsningen vår på best mulig måte.

Global supportfunktion med lokalt kontaktcenter

Palettes support bemannes med systemspesialister som har lang erfaring i å arbeide i Palette. Vi har en global supportavdeling med lokale medarbeidere, noe som innebærer at din kontakt med support som regel skjer på svensk (om du ikke velger et annet språk). Samtidig finnes et globalt nettverk av produktspesialister som kan støtte hverandre ved behov. Vi tilbyr tilgang til support på alle nordiske språk og engelsk.

Norden ligger langt fremme innen elektronisk fakturahåndtering, så for oss er det en selvfølge at utviklingen av Palette skal skje her. Vår utviklingsavdeling arbeider i Sverige og er nær våre største supportavdelinger og til og med en tusentalls kunder dersom det dukker opp komplekse spørsmål.

 

Kontakt vår support
Komplettera med:

Kontrakt

Forenkle bedriftens behandling av kontrakter og avtaler. Få automatiske påminnelser i forkant av kontraktens utløp og match repeterende fakturaer mot kontrakter.

Bestilling

Effektivisere innkjøpsprosessen gjennom å handle riktig vare, fra riktig leverandør til riktig pris. Få kontroll over de indirekte kostnadene allerede i dag.

Efaktura

Automatisere fakturabehandlingen din med efaktura eller skanning/tolking av papirfakturaer. Med Pagero når du 2,5 millioner selskaper.

Ordrematching

Med automatisk matching tar vi behandlingen av dine leverandørfakturaer til neste nivå. Les om hvordan Palette kan forenkle din fakturabehandling.

Attest og avvikshåndtering

Automatisere inngående fakturaer og spar masse tid. Systemet finner korrekt fakturaer, attestering kan gjøres på mobiltelefon og kun avvikene må behandles manuelt.

Analyse og rapportering

Ved hjelp av all informasjon som er i løsningen til Palettes fakturabehandling kan du ta frem realtidsrapporter over kostnader, leverandører og betalinger.

Quote from Palette customer
Palette hade en tydlig och realistisk projektplan och det märktes att de har genomfört projekt av den här storleken och komplexiteten tidigare.

Eva Petré Rege, Reskontrachef på Coor Service Management