Blogg / Nyheter

Kundutbildningar våren 2019

Vårens kundutbildningar är planerade till mars och april. Dessa utbildningar ger en perfekt start för dig som precis kommit igång med Palettes fakturahanteringslösning, är ny på jobbet eller behöver lite mer kunskap om Palette.

Vi erbjuder en grund- och fortsättningskurs i vår fakturahanteringslösning.

Grundkursen passar dig som nyligen börjat arbeta i Palette eller ska bli systemadministratör för Palette inom din organisation. Fortsättningskursen kräver förkunskaper och vänder sig till dig som vill få fördjupad kännedom om funktionalitet i vår fakturahanteringsmodul.

Det finns även möjlighet att boka en kortare webbutbildning i PaletteMaster.

Både grund- och fortsättningskursen genomförs under en heldag på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Datum kundutbildningar våren 2019

Grundkurs

12 mars 2019
16 april 2019
Läs mer och anmäl dig här

Avancerad kurs

13 mars 2019
17 april 2019
Läs mer och anmäl dig här

PaletteMaster

Webbaserad utbildning – läs mer här

Varmt välkommen med din anmälan!

Utbildningar för våra partners

Vi genomför även riktade utbildning till våra partners inom ramen för PaletteAcademy. Information om dessa kurser finns på vår partnerportal i Freshdesk (lösenord krävs). Om du är partner och saknar användarkonto till partnerportalen, ber vi dig kontakta partneransvarig på ditt lokala Palette-kontor.

Print or share Publish date: 2019-01-21