Blogg / Nyheter

Webinar with Palette Software AS, September 20

Flere muligheter med Palette Software

Den 20. juni ble det offentliggjort at Palette Software styrker sin posisjon i Skandinavia gjennom oppkjøp av KIBI.
Palette vokser kraftig og hadde før oppkjøpet av ca 110 ansatte og kontorer i 6 land, deriblant var 2015 det historiske beste året for selskapet med vekst på hele 25%. Gjennom oppkjøpet blir Palette største aktøren i Norden.
Et større selskap gir flere muligheter. Oppkjøpet gir oss en bredere kompetanse innen elektronisk fakturabehandling generelt. Dessuten tilføres Palette en bredere produktportefølje med dokumenthåndtering og generell arbeidsflyt som er et område som Palette ikke har jobbet med tidligere, sier Lars Ola Petters, VD hos Palette.
Hvilke muligheter gir Palette sin oppkjøp av KIBI ditt selskap? Bli med på uforpliktende gratis webinar med kort presentasjon av vårt selskap og våre løsninger. 

Bli med på gratis webinar den 20. september kl 14.00

Klikk her för påmelding

Print or share Publish date: 2016-09-12